مرکز فروش گروت
گروت از آب، سیمان، ماسه و افزودنیهای متداول دیگر تشکیل شده است. در واقع میتوان آن را چیزی شبیه به همان ملات دانست که جهت پر کردن فضاهای خالی و ترکهای بزرگ ناشی از لایه لایه شدن و یا خرد شدن بتن استفاده میشود. گروتها از نظر ظاهری به شکل پودر میباشند که پس از اختلاط با آب، به صورت ملات سیال مورد استفاده قرار میگیرند، گروت بافر پر مصرفترین نوع گروت میباشد.ما در شرکت شیمیایی آژن بهترین ملات گروت را خدمت شما مشتریان عزیز ارائه می نماییم شما عزیزان می توانید برای اطلاع از نحوه خرید گروت و همچنین مراحل گروت ریزی با مشاورین ما در این مجموعه تماس حاصل نمایید و در بهترین مرکز فروش گروت در ایران خرید خود را انجام دهید و خیالتان بابت کیفیت گروت خریداری شده راحت و آسوده باشد.
شماره های تماس با شرکت شیمیایی ساختمانی آژن
026-34266680-6 026-33555922
مزایای گروت ریزی
از جمله مهم ترین مزایای گروت ها این است که مکانی که در آن گروت ریخته می شود را کامل پر می کند. چون گروت منبسط شونده خاصیت غیر انقباضی دارد از گروت آماده جهت مصارف مختلفی مثل زیر صفحه ستون ها، آنکربولت ها، نصب ریل ماشین آلات، برینگ پل ها، بلت ها، ریل ها، حائل ها و... استفاده می شود. گروت ها به گونه ای طراحی شده اند که توان جذب نیرو های وارد و انتقال آن ها را به بخش زیرکار داشته باشد برای مثال در هنگام نصب انواع ماشین آلات نیرو های وارده از آن ها توسط گروت یا ملات به فنداسیون بتنی منتقل می شود. ملات ها و گروت ها باعث مقاومت های مطلوب و مطمئن و همچنین اتصال پایدار بین ملات یا گروت و سازه ها قرار گیرد و بر روی آن گروت یا ملات قرار گیرد از یک طرف و سطح زیر کار از طرف دیگر می شود. به طور کلی دو روش ملات ریزی یا گروت ریزی در داخل حفرات در محل اتصال آنکرو وجود دارد.
مزایای گروت ریزی
شرایط کاری مختلف و ملاحظات گوناگون که هنگام کار پیش می آید باعث میشود روش های مختلفی برای اجرا در نظر بگیریم. مثلا هنگامی که سطح اجرا مساحت زیادی دارد باید به میزان جریانپذیری و سیالیت گروت بیشتر توجه کنیم ولی در هنگام کار با سطح کوچک نظیر یک صفحه ستون این مساله خیلی درد سر ساز نیست.
مقاومت شیمیایی گروت
بحث دیگر ، مساله مقاومت شیمیایی است. با در نظر گرفتن شرایط کارگاه یا کاربری نهایی پروژه حتما باید این مساله لحاظ شود.معمولا گروت های اپوکسی انتخاب بهتری برای محیط های شیمیایی هستند.مقاومت حرارتی مساله دیگر است. در صورتی که در محل پروژه یا کاربری نهایی پروژه شرایطی وجود دارد که دمای زیادی ایجاد نماید باید در انتخاب گروت دقت بیشتری کنیم. بطور کلی گروت های اپوکسی برای دمای بیشتر از 70 درجه سانتیگراد مناسب نیستند ولی گروت های سیمانی تا دمای 250 درجه سانتیگراد میتوانند تحمل کنند.
آماده سازی بستر برای گروت ریزی
پایه ستون یا بستری که قرار است گروت ریزی شود احتمالا از چند هفته قبل اماده شده است.این فاصله زمانی باعث میشود بتن تا حد ممکن انقباض و جمع شدگی خود را بروز دهد و به مقاومت لازم برای تحمل بار برسد. به شکل معمول باید 4 هفته زمان بین بتن ریزی بستر و انجام عملیات گروت ریزی در نظر گرفت.خیلی مهم است که قبل از گروت ریزی لایه سست و نازک روی سطح بتن را از بین ببریم. معمولا به روش هایی نظیر استفاده از صفحه ساب و یا شستشو با فشار آب زیاد این کار امکان پذیر است.این لایه ضعیف میتواند اتصال قوی و مطمئن بیس پلیت و پایه ستون را تحت تاثیر قرار دهد.بخصوص هنگامی که بار های دینامیک وجود دارد ویا قرار است از گروت اپوکسی استفاده نماییم. این پوسته سست باید بدون آسیب زدن به قسمت اصلی بتن حذف شود. در نهایت باید به سطحی بدون آلودگی و هر گونه گرد و غبار برسیم.نکته ای که هنگام کار با گروت های سیمانی بسیار اهمیت دارد و معمولا نادیده گرفته میشود، خیس کردن سطح کار است. این کار باعث چسبندگی بهتر گروت به سطح بتن زیرین میشود. در هنگام کار با گروت های اپوکسی این کار نباید انجام شود.
قالب بندی در گروت ریزی چیست
قالب بندی معمولا به صورتی اجرا میشود که جهت جلوگیری از نشت دوغاب گروت و نیز آلوده شدن دوغاب به سایر مصالح موجود در کارگاه، اطراف بیس پلیت را با یک چهار چوب مهار میکنیم. با استفاده از ماله، دوغاب گروت را در سراسر قالب بصورت یکنواخت پخش میکنیم. این روش برای گروت های سیمانی معمولا به شکل خوبی جواب میدهد.نکته مهم جنس قالب است که باید بصورتی انتخاب شود که گروت بعد از سفت شدن براحتی از آن جدا شود. این مساله بخصوص در مورد گروت های سیمانی بسیار اهمیت دارد. هنگام جدا کردن قالب از گروت های سیمانی ، هنگامی که گروت هنوز به حداقل مقاومت لازم نرسیده است امکان ایجاد آسیب و ترک وجود دارد.هنگام استفاده از گروت های اپوکسی نیاز است از انواع موجود موم یا واکس جهت اطمینان از سهولت و امنیت جدا شدن قالب و گروت استفاده نماییم.